Új termékcsoport a MADECO-nál!

Dalmácia ízeit is elhoztuk nektek!

Az igazi, tradícionális, eredetvédett dalmát sonkát, a prsut-ot, egy nagyon különleges eljárással készítik. A friss sertéscombot először alaposan bedörzsölik tengeri sóval, hogy így az összes felesleges nedvesség távozzon a húsból. Majd elkezdődik az ún. lesúlyozás folyamata, amikor a combokat deszkák közé helyezik, és felülre napról napra egyre több súlyt tesznek. Így érhető el a hús kívánt sűrűsége.

Brazil érlelt steak húsok bevezető áron!

Miért olyan kiemelkedő a brazil marhahús? A brazil termelők többnyire ragaszkodnak a nelore szarvasmarha fajtához. Brazíliában a szarvasmarhák fajtájának több mint 85%-a Nelore fajta aminek húsa alacsony zsír és magas izomtartalmú. Ez a fajta igen szívós jól bírja a trópusi éghajlat viszontagságait és alkalmas a szabad tartásra, szinte emberi felügyelet nélkül.

Olasz ínyenc hús válogatás!

Az Antipasto egy hús válogatás Pármai sonkából, Coppa di Parmából és Salame Felinóból.

PÁRMAI SONKA

A termék kiváló minősége és finom íze egyaránt köszönhető az Olaszországban született, nevelt és levágott sertésekből származó legjobb nyersanyagok kiválasztásának, valamint a hagyományokhoz hű és a konzorcium termelési előírásainak megfelelő termelési módszereknek.

A hagyományos olasz ízek kedvelőinek!

A mortadella egy jellegzetes olasz felvágott, már többszáz éve jelen van az olasz étlapokon. Darált sertéshúsból, és szalonnából készül. Ez utóbbi jelenléte miatt láthatjuk benne a fehér pöttyöket. Ettől azonban nem kell megijedni, mert a kiváló minőségű tokaszalonna, amit eredetileg használnak az előállításhoz, nem elvesz, hanem inkább hozzáad az élvezeti értékéhez.