Olasz ínyenc hús válogatás!

Antipasto.jpg

PÁRMAI SONKA

A termék kiváló minősége és finom íze egyaránt köszönhető az Olaszországban született, nevelt és levágott sertésekből származó legjobb nyersanyagok kiválasztásának, valamint a hagyományokhoz hű és a konzorcium termelési előírásainak megfelelő termelési módszereknek.

A Prosciutto di Parma Gualerzi -t a parmai dombok meghatározott területén állítják elő, egy ősi udvarház közelében, ahol az időjárási körülmények ideálisak a lassú és természetes érési fázishoz.

Az OEM tanúsítvány hosszú és szigorú gyártási folyamatról tanúskodik, amely gondos vizsgálat és hercegi koronával történő tűzjelzéssel zárul

Arca-Gualerzi_Parma_16_mesi_disossato.png

COPPA DI PARMA

A finom ízéről híres Coppa di Parma OFJ egy pácolt hústermék, amelyet olasz gazdaságokban nevelt sertéshús nyaki hátizmainak feldolgozásával nyernek.

A húst feldolgozzák és ízesítik sóval, borssal, fokhagymával és fehérborral, mielőtt az úgynevezett bondianába (bélburokba) töltik, és kézzel megkötik. A hosszú érlelési időnek (legalább 90 napnak) köszönhetően a Coppa finom ízéről, kiegyensúlyozott állagáról és jellegzetes piros -fehér színéről ismert, mind a sovány hús, mind a zsíros húsok jelenléte miatt.

Arca-Gualerzi-Coppa-mezza.png

SALAME FELINO

A Salame Felino a Párma tartománybeli Felinó faluból származik. Illatáról és finom ízéről nagyra értékelik a Salame Felinot, amelyet válogatott, durvára őrölt sertés lapocka és has finom vágásával állítanak elő, fehérborral és egész fekete borssal ízesítve.

A Salame di Felinot sertésbélhéjba töltik, amelyet kézzel kötnek össze és hosszú ideig (60 nap) érlelve. A természetes burkolatba való töltés jellegzetes és egyedi formát kölcsönöz a terméknek. A megfelelő kikeményedési időnek köszönhetően a Salame Felino híres illatáról és finom ízéről.

Arca-Gualerzi-Felino-felinetto.png