COPPA DI PARMA 80G
A finom ízéről híres Coppa di Parma egy pácolt hústermék, amelyet olasz gazdaságokban nevelt sertéshús nyaki hátizmainak feldolgozásával nyernek.
A húst feldolgozzák és ízesítik sóval, borssal, fokhagymával és fehérborral, mielőtt az úgynevezett bondianába (bélburokba) töltik, és kézzel megkötik. A hosszú érlelési időnek (legalább 90 napnak) köszönhetően a Coppa finom ízéről, kiegyensúlyozott állagáról és jellegzetes piros -fehér színéről ismert, mind a sovány hús, mind a zsíros húsok jelenléte miatt.
Cikkszám: | - |
---|---|
EAN szám: | 8018397880800 |
Súly: | 80g |
Összetevők: | Sertéshús, só, szőlőcukor, fűszerek, antioxidáns: E 301, tartósítószer: E 250, E 252 |
Átlagos tápértéktartalom (100 gr): | Energia 1339 kJ/322 Kcal, Zsír 24 g (amelyből telített zsírsavak 8,7 g), Szénhidrát <0,5 g (amelyből cukor < 0,1 g), Fehérje 26 g, Só 4 g, Ètkezési rost 0 g. |
Felhasználható, felbontás után: | - |
Csomagolás: | Karton 10db; karton/raklap 165 |
Kartonméret: | - |
Karton súlya (nettó): | - |
Eltarthatóság: | 90 nap |
Tárolás: | 0-7 °C |