A MADECO név mindig összefüggött a skandináv letisztultsággal és innovvatív életérzéssel.

Cégünk évtizedes húsipari kapcsolatainak köszönhetően jó rálátással rendelkezik az egészséges és prémium termékeket előállító nyugat-európai gyártó vállalatokra.

A Dániában található szupermarketek sláger termékei sokat segítenek az új gyártók felkutatásában, hiszen ezek a termékek már bizonyítottak, így a magyar fogyasztóknak is biztonsággal tudjuk ajánlani új termékeinket.

A Madeco mindig is törekedett arra, hogy kövesse az új trendeket és tulajdonosokként fontos feladatnak tekintjük, hogy partnereinket hasznos információkkal lássuk el, a nyugat-európai új trendekkel, a piacon megjelent új gyártókkal kapcsolatban.

Fő tevékenységünk a szupermarketek és bolti hálózatok kiskereskedelmi húskészítmény értékesítése, budapesti logisztikai központunkból. Heti túra járatainkkal az ország egész területére szállítunk.

Az elmúlt években egyre növekvő piaci jelentőséggel rendelkező HORECA cégek kiszolgálása cégünk másik irányvonala. Nagy kiszerelésben értékesítünk felhasználóbarát termékeket, melyek az éttermekben, szállodákban, büfékben találnak gazdára.

Célunk, hogy a jövőben a Madeco által forgalmazott termékekről a felhasználók a 21 századi elvárásoknak megfelelően interaktív módon kapjanak felhasználási ötleteket, segítséget a termékek megértéséhez és fogyasztásához.

A mai rohanó világban gourmet „Madeco Specialitások” néven forgalmazott termékeinken keresztül szeretnénk vásárlóink napjait az elfogyasztott termékekkel különleges élménnyé varázsolni.