A Madeco név két erős nemzetközi vonal képviseletéből áll össze, az egyik a magyar, a másik a dán vonal. 2003-ban alapította három, a húskereskedelemben már akkor is jártas üzletember. A dániai Madeco International A/S alapítói, a magyar származású Káli Zoltán - és Jens Jacob Madsen ügyvezetők, míg a Madeco Hungary Kft. tulajdonosa a Madeco International A/S és Zeke Attila, aki a Madeco Hungary Kft. ügyvezető igazgatói teendőit látta el. Az alapítás kezdetétől 2015-ig a Madeco Hungary Kft. kereskedelmi igazgatója Nagy Krisztián.

A 90'-es évek végén, a 2000-es évek elején nagy számú kis és közép vállalkozás foglalkozott sertés vágással és feldolgozással Magyarországon, melyeknek cégünk stratégia partnere volt, mind export, mind import oldalon. Az alapítástól kezdve, erős és megbízható partnerként láttunk el húsipari üzemeket, gyártási alapanyaggal. Ezen alapanyagok többsége az európai uniós országokból származott.

Konszernszinten 2013-ban 9,2 milliárd forint forgalmat értünk el.

A feldolgozó iparban történt változásokra reagálva, 2013-tól, késztermék-értékesítéssel egészült ki tevékenységi körünk. A piac és a termékek alapos ismeretét kihasználva, építettük ki kapcsolatunkat a magyarországi szupermarketekkel és nagykereskedelmi vállalatokkal.

A Madeco, a mai napig is, nagy körültekintéssel választja ki a legkiválóbb európai gyártókat és stratégiai partnerként képviseli azokat a magyar piacon. Márkacsaládjainkat mindig a prémium kategóriába pozícionáltuk, friss új ízeket szállítva a hazai fogyasztóknak.

Termékeinket Madeco specialitások néven forgalmazzuk Magyarországon.

A márkát az ismert skandináv design hagyományait követve alkottuk meg, fokozottan ügyelve arra, hogy minden termékünk kizárólag magyar nyelvvel ellátott címkével kerüljön forgalomba.

A Madeco tulajdonosai új feladatokat keresve 2019-ben a cég eladása mellet döntöttek.

Az új tulajdonos 2019.06.30-i fordulónappal a Visivo Magyarország Kft., melyben az Ügyvezető Igazgató/Tulajdonos tisztséget Nagy Krisztián a Madeco korábbi kereskedelmi igazgatója (2003-2015) és Frank Dlugos tölti be.

A régi tulajdonosokat (Káli Zoltán, Zeke Attila) és az új tulajdonosokat (Nagy Krisztián, Frank Dlugos) régi, szoros barátságot köti össze, így a Madeco szellemisége és üzleti tevékenysége a jövőben is változatlan marad.

Büszkén tekintünk vissza a múltra, az alapítók munkájára és a megteremtett értékekre, bízunk benne, hogy a Madeco brand további izgalmas termékkel fog bővülni ezzel is színesítve a kínálatot a magyar piacon.